luni, 28 septembrie 2015

Camere la vedere sau camere ascunse?



Din ce in ce mai multi oameni ajung sa apeleze la supravegherea video . Este si normal, in conditiile in care aceasta aduce un plus de siguranta, indiferent ca este vorba despre casa sau loc de munca si reuseste sa ofere un plus de constrol pentru proprietari.
Piata este cat se poate de plina de camere de supraveghere, care mai de care mai interesante. Avem la dispozitie camere de supraveghere analog, camere IP, camere de supraveghere ascunse , camere de exterior, camere de interior, camere mari, camere minuscule si camere spy.

Ce tip de camera trebuie sa achizitionezi? Ascunsa sau la vedere?

Foarte multi oameni se intreaba acest lucru . Raspunsul este cat se poate de simplu: ambele. Atat camerele la vedere cat si camerele ascunse reusesc sa ofere avantaje majore oricarui proprietar.

Camere de supraveghere la vedere

Camerele de supraveghere la vedere, pe langa rolul evident de a filma, au rolul de a indeparta hotii. Odata ce un potential hot a descoperit ca zona pe care o targeteaza este supravegheata, se va gandi de doua ori inainte de a actiona. Este cat se poate de adevarat ca exista o multime de hoti care risca, isi trag o caciula pe cap si intra asa in casa. Pentru ei, sistemele de alarma sunt cea mai buna solutie.

Camere de supraveghere ascunse

instalarea unor camere de supraveghere ascunse este o solutie pentru mai multe necesitati. Spre exemplu, acestea sunt extrem de eficiente in momentul in care esti antreprenor si iti doresti sa descoperi cum se descurca angajatii tai. In felul acesta poti creste productivitatea si te poti bucura de un control total asupra afacerii.
Camerele ascunse mai sunt utile si in cazul in care doresti sa spionezi pe cineva. Daca esti in situatia de a avea dubii, in ceea ce il priveste pe partenerul tau, niste camere ascunse pot sa fie extrem de utile si te pot lumina.
Daca vrei, asadar, control total, ambele tipuri de camere trebuie sa fie prezente in spatiul pe care il supraveghezi. Asigura-te ca achizitionezi camere de buna calitate, care pot filma fara probleme, atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi si care rezista pe termen lung. Supravegherea video este foarte eficienta, insa oar in momentul in care este folosita asa cum trebuie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu