miercuri, 30 septembrie 2015

Dispozitive de care ai nevoie pentru supravegherea casei



Supravegherea unei case poate sa fie o solutie excelenta pentru cei care isi doresc acest spatiu atat de personal in deplina siguranta. Un sistem de alarma, niste microcamere video, un sistem de supraveghere video sau un interfon, pot transforma casa intr-un spatiu extrem de bine protejat.

Care sunt elementele de care ai neaparata nevoie?

Alarma. Evident, primul element este alarma. Daca vrei sa te simti sigur in fiecare noapte pe care o petreci acasa, este bine sa iti instalezi o alarma. Marele avantaj al acestui dispozitiv este ca, ori de cate ori cineva patrunde neinvitat in casa, alarma face zgomote si trimite mesaje catre politie. Este o solutie perfecta atat pentru momentele in care esti acasa, cat si pentru momentele in care esti in vacanta.
Sistemul de supraveghere video. Se gasesc din ce in ce mai multe sisteme de supraveghere video pe piata. Camere IP, camere analog, camere dotate cu un numar foarte mare de functii sau microcamere video, toate pot sa convietuiasca intr-un astfel de sistem. Este bine sa ai cat mai multe solutii de supraveghere si pe langa niste camere la vedere, sa existe si niste camere mici, ascunse. O solutie de acest fel iti ofera control total asupra intregii case si te ajuta sa te bucuri de la distanta de linistea pe care ti-o da o casa care nu este in pericol.
Interfon sau videointerfon. Indiferent ca stai la casa sau la bloc, accesul in cladire sau in zona care iti apartine trebuie sa fie restrictionat, intr-un fel sau altul. Asigura-te ca iti dotezi locuinta cu un videointerfon sau cu un interfon, pentru a putea avea control total asupra persoanelor care vor sa intre . Evident, un videointerfon este varianta mai performanta, insa, in lipsa unui buget consistent, un interfon poate sa fie si el foarte eficient.
Cumpara un caine de paza. Daca stai la casa, un caine de paza este indispensabil. Mai presus de alarma, sistem de supraveghere sau interfon, un caine reuseste sa recunoasca persoanele rau intentionate si iti sporeste doza de confort. Fii sigui ca, daca intra cineva in curte fara sa iti ceara permisiunea, cainele are grija sa te anunte de acest lucru.
Este foarte important sa te gandesti la fiecare detaliu care poate sa iti transforme casa intr-o oaza de siguranta si sa pui in practica fiecare detaliu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu