vineri, 12 februarie 2016

Cum depistezi niste microcamere video?


Daca ai impresia ca esti urmarit, atunci cu siguranta esti interesat de o solutie prin care poti depista niste microcamere video. Prezentul a adus din ce in ce mai multe dispozitive de urmarire si de supraveghere, care mai de care mai interesante. Printre acestea se numara si aceste dispozitive minuscule cu microcamere video, ce pot fi introduse in aproape orice obiect si ce pot oferi informatii tuturor celor care le instaleaza.

Daca vrei sa descoperi microcamerele care crezi ca sunt in biroul tau sau la tine in camera, este bine sa urmezi urmatorii pasi.

1) Gaseste toate obiectele suspecte din camera. De regula, nu acordam prea mare atentie obiectelor pe care le avem in jurul nostru. Exista o multime de accesorii , de bibelouri,de dispozitive pentru curatarea aerului, tablouri sau ceasuri care au rol estetic sau functional. O microcamera insa, poate sa fie ascunsa in oricare dintre aceste dispozitive. Daca ai unele obiecte suspecte, care nu au fost prezente in trecut in camera sau pe care le-ai primit recent, este bine sa le analizezi.
2) Cauta in apropierea surselor de energie electrica. Multe microcamere sunt ascunse in elemente ce pot sa stea langa o sursa de energie electroca. Motivul este simplu: este necesara alimentarea. Prizele, intrerupatoarele, prelungitoarele sau stickurile de memorie pot fi locuri perfecte pentru ascunzatoarea unui astfel de dispozitiv.
3) Instaleaza, la randul tau, o camera de supraveghere. Daca faci un astfel de lucru, poti descoperi daca vine cineva sa schimbe bateria sau dispozitivul de stocare la microcamera care te urmareste. In felul acesta obtii toate informatiile de care ai nevoie pentru a rezolva orice situatie.
4 ) Achizitioneaza un dispozitiv de detectare a acestor elemente. Da! Exista dispozitive speciale pentru detectarea microcamerelor video. Desi pot fi destul de costisitoare, acestea sunt extrem de eficiente si te ajuta sa gasesti ceea ce te intereseaza fara sa iti bati prea tare capul. Inainte de a achizitiona un astfel de dispozitiv insa, este bine sa iti pui cateva intrebari. De ce ai putea sa fii urmarit? Ai informatii chiar atat de valoroase pe care nu vrei sa le impartasesti cu nimeni? Ce pagube ti-ar putea aduce o microcamera?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu