joi, 25 februarie 2016

De ce sa folosesti camere mascate la tine in masina

                                   
 

De aproape oriunde se pot cumpara camere mascate. Aceste dispozitive ne pot oferi protectie, liniste sufleteasca si un sentiment de securitate imbunatatita. Atunci cand vorbim despre camerele mascate, noi, de obicei, avem tendinta de a ne gandi la securitate pentru a preveni efractia acasa sau in locurile in care ne desfasuram activitatile. Cu toate acestea, aceste camere sunt, de asemenea, o investitie buna pentru securitatea masinii.
Sa presupunem ca esti tras pe dreapta de catre un politist corupt care te aresteaza si te baga in inchisoare desi nu exista motive intemeiate pentru asa ceva. Daca ai o camera ascunsa in masina, le poti dovedi judecatorilor ca ai fost acuzat pe nedrept. Odata cu introducerea camerelor mascate in masini, oamenii au acum posibilitatea de a se simti in siguranta in cazul in care un agent de politie ii aresteaza sau ii amendeaza pe nedrept.
Un alt motiv bun pentru a monta camere ascunse in autoturisme este de a pastra un ochi pe orice tanar care tocmai si-a luat permisul de conducere. Cand copilul tau, care recent a devenit major, iti imprumuta masina, poti sa il verifici prin inregistrarile obtinute de camera ascunsa, daca acesta a intrat in necazuri. Desigur, ar trebui sa ai incredere in copilul tau, dar, stiind ca tinerii sunt uneori problematici, nu ar fi rau sa pastrezi un ochi vigilent pe el.
Camerele video mascate pentru automobile au, de asemenea, scopul de a inregistra un accident de masina. Cu o camera video in masina, poti filma si inregistra felul in care se desfasoara accidentul. Daca, din nefericire, ai fost intr-o coliziune, iar companiile de asigurari nu vor sa iti dea dreptate, atunci ai putea sa le dovedesti ca nu ai nicio vina, folosind filmarile obtinute cu ajutorul camerei video din masina. In cazul in care camera ascunsa pentru masina ta este pe bord, atunci dovezile vor fi chiar mai clare. Sa speram doar ca aparatul de filmat va fi in regula in urma accidentului.

Putini oameni au camere mascate in vehiculele lor, dar aceasta idee a devenit tot mai populara pe parcursul ultimilor ani. Cu ceva timp in urma, cei care doreau camere video special pentru autoturisme, se alegeau cu aparate de filmat de mari dimensiuni, care puteau sa fie observate. Pana in ultima parte a anilor 2000, nici nu era posibil sa instalezi o camera video intr-o masina personala. Acum, insa, tehnologia a avansat enorm, iar doritorii pot sa obtina camere video de mici dimensiuni pentru masinile lor, unele fiind chiar de dimensiunea unui creion. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu