joi, 25 februarie 2016

Minicamere spion – Mai mic poate fi mai bun

                                        



Oamenii cumpara conace cu camere in care, probabil, nu intra niciodata. Cumpara SUV-uri care consuma mai mult combustibil decat un tanc blindat. Cumparam pizza suficient de mari pentru a fi utilizate in calitate de pilote. Dar, daca ai impresia ca tot ce este mai mare este mai bun, gandeste-te din nou!
In domeniul tehnologiei, mai mare rareori este mai bun. De fapt, productia moderna din ultimii ani s-a concentrat pe miniaturizare. Daca primele calculatoare construite ocupau chiar si o incapere intreaga, versiunile de astazi s-au micsorat la dimensiunile unei cutii de chibrituri. De asemenea, in timp ce telefoanele din trecut erau sub forma unei cutii mari cu doua coarne lungi, astazi ele pot intra cu usurinta intr-un buzunar. In mod clar, tehnologia este un domeniu in care mai mic inseamna mai bine. Acest lucru este valabil si cand vorbim despre minicamere video.
Cat de mic este mini?
Candva, camerele video spion erau la fel de mari ca niste bagaje de mana. Ele aveau o dimensiune mare pentru ca in acea perioada existau componente potrivite cu anumite caracteristici la marimi mari. Astazi, cu toate acestea, in gadget-urile mici pot incapea o multitudine de caracteristici. “Mini”, in minicamerele video spion, se refera la o camera de supraveghere mica, si poate fi de mai multe tipuri: camera sub acoperire, camera de spionaj, etc. Cu toate acestea, “mini” nu reprezinta o anumita dimensiune standard. Ca o chestiune de fapt, camerele video spion din prezent sunt din ce in ce mai mici, de la inovare la inovare. Deci, minicamerele video pot varia ca marime; unele pot fi ascunse intr-o geanta, in timp ce altele pot fi plasate cu usurinta intr-un portofel.
Inainte de a incepe sa cauti un aparat video mini de spionaj, afla daca este sau nu este legal sa il utilizezi in locul in care doresti sa il plasezi. In principiu, in zonele in care publicul se asteapta la confidentialitate este interzisa filmarea. Pentru a evita problemele juridice, fa-ti temele in legatura cu acest aspect.
Este intotdeauna o idee buna sa te familiarizezi cu nesfarsitele minicamere video spion produse de diferite companii. Aceste camere sunt utilizate frecvent ca si camere de supravegheat bebelusii, pentru a evita intrarea raufacatorilor in domiciliul tau si, desigur, pentru a pastra siguranta la birou. Functiile camerelor de luat vederi sunt, de multe ori, pentru supraveghere ascunsa, tocmai din acest motiv camerele video avand dimensiuni mici. Pentru a gasi camera video potrivita pentru tine, trebuie sa faci o lista cu caracteristicile de care ai nevoie. Unele dintre intrebarile pe care trebuie sa ti le pui sunt:
·       Poti sa controlezi camera video de la distanta?
·       Ai nevoie de un aparat video wireless?
·       Trebuie sa folosesti internetul pentru a viziona inregistrarile?

Dupa ce stabilesti ce tip de minicamera video ai nevoie, poti sa te gandesti la modul in care va arata gadget-ul pe care doresti sa il cumperi. Optiunile tale sunt nelimitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu