joi, 5 mai 2016

Cum te asiguri ca achizitionezi cea mai buna camera spy?



Achizitia unei camere spy poate sa fie o solutie din ce in ce mai interesanta pentru un numar mare de oameni. Cu siguranta, cu totii avem informatii pe care ne dorim sa le obtinem si cu totii avem persoane apropiate in care nu avem deplina incredere. O camera spy ne poate oferi ceea ce ne dorim si ne poate garanta linistea.
Pana sa folosim o astfel de camera insa, trebuie sa o achizitionam. Care sunt elementele de care trebuie sa tinem cont la achizitia unei camere spy?

Rezolutia

Fiind vorba despre o camera video, rezolutia este foarte importanta. Asigura-te ca aceasta poate sa obtina toate detaliile de care ai nevoie. Daca vrei sa iti supraveghezi bona sau nevasta, cu siguranta nu ai nevoie de o camera cu rezolutie foarte mare. Daca vrei sa supraveghezi ceea ce fac angajatii la munca cu banii, ai nevoie de o rezolutie care sa elucideze orice mister.

Modul in care este ascunsa

Camerele spy sunt extrem de mici, motiv pentru care pot fi ascunse in aproape orice dispozitiv. Vei gasi camere spy ascunse in stickuri de memorie, vei descoperi camere spy ascunse in ceasuri sau in ochelari. In functie de ceea ce iti doresti de la o astfel de camera, este bine sa te asiguri ca este ascunsa bine, intr-un obiect greu de depistat. La birou, spre exemplu, poti sa o ascunzi intr-un ceas de birou. Acasa, incearca sa o ascunzi intr-un element deja existent, cum ar fi un aparat de aer conditionat.

Dotarile pe care le are

Traim intr-o epoca a tehnologiei, asadar, camerele spy sunt dotate din ce in ce mai mult cu elemente deosebit de eficiente. Un microfon care sa poata surprinde tot ceea ce se discuta, un senzor de miscare care sa permita filmarea doar in momentul in care se intampla ceva important sau un senzor de infrarosu sunt elemente de care ai, fara doar si poate nevoie. Inainte de a achizitiona o camera asigura-te ca are astfel de dotari si ca iti poate oferi eficienta.

Producatorul

Ai putea spune ca acesta nu conteaza. De fapt, conteaza foarte mult. Un producator mare are capacitatea de a-si dota produsele cu cele mai interesante functii si de a aduce inovatii, ceea ce inseamna ca numele de pe camera este deosebit de important.


Un comentariu: