miercuri, 30 martie 2016

Funcții interesante ale dispozitivelor cu camera spion





Ce poate sa faca o camera spion? Te-ai gandi ca singurul lucru pe care il face este sa filmeze si pe de o parte, ai dreptate. Filmatul insa, se transforma intr-o actiune mult mai complexa datorita functiilor moderne. Vei gasi dispozitive cu camera spion care reusesc sa uimeasca din ce in ce mai tare si care te pot ajuta sa obtii toate informatiile de care ai nevoie, fara un efort prea mare.

Care sunt cele mai interesante astfel de functii?


- Faptul ca pot fi ascunse oriunde. Poate ca nu este o functie, insa cu siguranta este ceva uimitor. Camerele spion pot fi ascunse intr-o pereche de ochelari, pot fi ascunse intr-o sapca, intr-un ceas sau intr-un stick USB. Practic, nu exista obiect in care sa nu poata fi ascunsa o camera spion, iar acest lucru este cat se poate de interesant.
- Senzorii de miscare si de sunet. O functie deosebita a camerelor spion este faptul ca pot filma doar in momentul in care simt ca exista o miscare in camera sau in momentul in care se aude ceva. In felul acesta pot fi economisite elemente foarte importante, cum ar fi spatiul de stocare, timpul de cautare a informatiilor pretioase sau chiar si energia.
- Senzorii infrarosu. Daca in trecut filmarea pe timp de noapte era aproape imposibila, astazi exista senzori cu infrarosu care permit filmarea fara probleme, chiar si atunci cand este intuneric. Este o evolutie uriasa faptul ca intr-o camera de dimensiuni reduse pot fi incluse astfel de solutii.
- Apelarea GSM. Una dintre cele mai interesante functii insa, este apelarea GSM. Aceasta iti permite sa filmezi doar in momentul in care apelezi camera de supraveghere de pe un telefon mobil. Controlezi in totalitate ceea ce se intampla in spatiul pe care il supraveghezi si te poti bucura de eficienta maxima.

Exista o varietate uriasa de dispozitive cu camera de supraveghere si acestea devin din ce in ce mai interesante. Este adevarat ca nimanui nu ii place sa fie supravegheat, insa camerele spion pot sa aduca un plus de siguranta in societatea noastra. Daca chiar nu iti doresti sa oferi informatii, atunci exista detectoare de camere spion, cu ajutorul carora poti gasi toate camerele ce sunt cu ochii pe tine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu