sâmbătă, 12 martie 2016

Dotari impresionante ale unor minicamere video



Viitorul este aici iar acest lucru se poate descoperi imediat ce intri pe un site destinat supravegherii video. Sunt atat de multe dispozitive interesante, cu atat de multe specificatii care te uimesc, incat o sa ai impresia ca esti intr-un film cu spioni. Nu! Nu esti intr-un film cu spioni, ci asta e pura realitate. Tehnologia este din ce in ce mai performanta iar acest lucru se vede, pe zi ce trece, intr-un mod mai bine conturat.
Vom vorbi putin despre ce face aceste dispozitive impresionante.

Care sunt, asadar, dotarile care transforma niste minicamere video in adevarate minuni ale prezentului?

In primul rand, marimea unei minicamere video. Daca inainte era nevoie de dispozitive mari pentru realizarea unui filmulet, astazi, o minicamera este de-a dreptul mini. Aceasta poate sa aiba dimensiuni aproape microscopice si poate sa fie ascunsa in orice dispozitiv, de la tablouri pana la becuri, nasturi , ceasuri si asa mai departe. Pentru achizitia unei minicamere video care sa nu fie detectata nu ai nevoie decat de inspiratie pentru a gasi locul perfect unde sa o ascunzi.
Un alt element uimitor este calitatea imaginii filmate. Da! Astazi poti sa filmezi fara probleme aproape orice, intr-o calitate exceptionala. Toate detaliile vor fi vizibile si astfel, orice ai vrea sa afli, poti sa afli.
Minicamerele moderne pot transmite informatii cu cea mai mare usurinta, direct prin intermediul IP-ului sau direct prin unde wireless. Astfel, firele, pana acum atat de necesare, pot sa dispara iar camuflarea camerei poate fi facuta cu adevarat bine.
Multe dintre camerele prezente pe piata sunt dotate cu night vision, ceea ce reprezinta o alta functie impresionanta. Practic, imaginile pot fi preluate cu usurinta atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Daca alegi o camera pentru a evita eventualii hoti, cu siguranta o astfel de dotare este extrem de importanta.
Nu in ultimul rand, amintim anduranta camerei. Camerele de astazi pot sa reziste mult, atat in ceea ce priveste bateria, cat si in ceea ce priveste posibilitatea de stocare. De regula, acestea pot fi dotate cu carduri de memorie de peste 32 Gb, ceea ce inseamna zile intregi de imagini.
Avem garantia ca traim in viitor si avem o multime de dispozitive la indemana. Cat de mult ne putem folosi de ele, insa?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu