luni, 29 februarie 2016

Tipuri populare de echipamente de spionaj


 Candva existente doar in agentiile guvernamentale si in fortele speciale ale politiei, echipamentele de spioaj sunt acum disponibile pentru toata lumea, avand o varietate de utilizari. Aceste produse pot fi utilizate pentru a ne proteja proprietatile personale, birourile in care ne desfasuram activitatea, dar pot fi folosite si in alte locuri in care avem anumite interese. Desi majoritatea oamenilor nu sunt spioni, aceste produse pot fi utilizate in multe alte domenii, in special in domeniul de afaceri, pentru a ajuta la strangerea de informatii si la furnizarea de inregistrari ale evenimentelor. In plus, multe agentii mici de detectivi particulari folosesc aceste dispozitive pentru a ajuta la acumularea de informatii despre suspecti. Oricare ar fi circumstantele, iata, in acest articol, care sunt cele mai populare echipamente de spionaj din ziua de azi, echipamente pe care le poti folosi si tu.
Micro reportofoane – Aceste dispozitive sunt, probabil, unele dintre cele mai frecvent cautate gadget-uri de spionaj, deoarece ofera o modalitate convenabila de a inregistra o conversatie privata, fie personal, fie de la distanta. Multe dintre aceste dispozitive sunt foarte mici sau sunt deghizate sub forma altor obiecte, cum ar fi pixuri sau suporturi pentru tigari. Ele pot fi, de asemenea, folosite fara fir, fiind astfel chiar mai subtile.
Micro camere video – La fel ca dispozitivele audio, aceste produse pot fi folosite pentru a inregistra informatii vizuale, in video sau in imagini statice. Microcamerele video sunt, de obicei, deghizate in alte obiecte sau au dimensiuni foarte mici, putand fi folosite fara a fi descoperite. De asemenea, aceste gadget-uri spion se gasesc si in variante wireless, pentru a oferi comoditate in ascunderea lor.
Dispozitive anti-spionaj – Spionajul are doua directii. Dispozitivele anti-spionaj sunt utilizate intr-o varietate de forme, dar toate au ca scop detectarea posibilelor gadget-uri de monitorizare. Acestea pot fi folosite pentru a detecta lentilele camerelor ascunse sau pentru a gasi eventualele microfoane de inregistrare. Desi dispozitivele anti-spionaj sunt mai greu accesibile si au preturi mai mari, ele sunt vitale in prinderea eventualilor spioni.
Ochelari de vedere pe timp de noapte – Folositi pentru un numar foarte mare de aplicatii, acesti ochelari utilizeaza niveluri scazute de lumina prezente pe timp de noapte si le mareste furnizand lumina suficienta pentru a vedea pe intuneric. Aceste dispozitive pot fi folosite ca un binoclu sau pot fi legate complet de cap.

Desi unele dintre aceste dispozitive sunt costisitoare, ele pot fi extrem de benefice in gasirea eventualilor infractori care incearca sa provoace daune persoanelor si bunurilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu