marți, 9 februarie 2016

Care sunt specificatiile unei camere de spionaj?



O camera de spionaj poate sa ofere o utilitate foarte mare intr-un numar impresionant de domenii. Poate sa fie utila in trafic, poate sa fie deosebit de utila la locul de munca si poate sa fie folositoare acasa, in completarea unui sistem de supraveghere video.
Daca vrei sa iti cumperi o astfel de camera insa, trebuie sa stii pe ce dai banii. Care sunt specificatiile ei si care sunt cele mai avansate tehnologii care sporesc eficienta unei camere de spionaj?

Rezolutia

Este un aspect foarte important, care decide calitatea imaginii . Daca in trecut, o camera de spionaj avea o rezolutie mica, de pana in 640 x 480, astazi rezolutia poate sa fie chiar si de 1920 x 1080. Asta inseamna o calitate sporita pentru imagini si surprinderea fiecarui detaliu. Indiferent ce filmezi, ai garantia ca nu iti scapa nici macar un film de praf.
Daca alegi sa faci poze cu o astfel de camera, lucrurile stau mult mai bine. Fotografiile au rezolutii de pana la 4032 x 3024 de Megapixeli, rezolutie pe care in urma cu 10 ani doar aparatele foto extrem de performante o puteau atinge.

Capacitatea de stocare

Exista camere cu memorie interna, cu inregistrare pe card sau cu posibilitatea de vizionare in timp real a imaginilor. Ceea ce este cert insa, este ca poti opta pentru o capacitate de stocare mare, care sa permita cateva zile intregi de filmare. Poti alege, spre exemplu, o camera cu card de 128 Gb, care poate sa inregistreze fara probleme cateva zile.

Autonomie

Bateria este si ea foarte importanta, deoarece decide, la fel ca si capacitatea de stocare, cat de mult te poti bucura de camera. Exista camere spion care se alimenteaza direct de la reteaua electrica ( asta presupune sa fie montate in apropierea unei prize ) si exista camere spion care dispun de baterii. Nu trebuie sa iti faci probleme insa, camerele moderne au baterii care pot sa reziste cateva zile, in continuu.

Acestea sunt cele mai importante elemente. Exista insa mult mai multe detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o camera spion. Marimea, modul in care este ascunsa sau modul de filmare, pot si ele sa decida daca o camera merita, sau nu atentia ta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu