marți, 29 septembrie 2015

In ce se poate ascunde o camera spion?



Dispozitivele de spionaj reusesc sa aprinda imaginatia unui numar foarte mare de oameni cu adevarat pasionati de acest domeniu. Camere spionaj, microfoane spionaj si diverse accesorii marca James Bond, toate sunt extrem de populare. Odata cu ieftinirea lor si cu cresterea performantelor, oricine poate sa fie spion, atata timp cat achizitioneaza produsul perfect pentru asta.

In ce pot fi ascunse camerele spion?


Ai fi uimit cate obiecte pot ascunde o astfel de camera si cata imaginatie au unii oameni:

·       In stickuri USB. Toata lumea are stickuri USB si toata lumea transfera informatii prin intermediul unui dispozitiv de acest fel. Unii oameni gandesc mai departe si doteaza stickul cu camere de supraveghere. Cine stie ce imagini poti obtine folosind un astfel de obiect?
·        Termometru. O camera de supraveghere ascunsa intr-un termometru poate sa fie extrem de utila langa usa de la intrare. Vei sti tot timpul cine intra si cine iese din casa si in cazul in care se intampla sa fie un hot, vei putea lua atitudine.
·       Pixuri. Exista profesori care te nedreptatesc la cursuri? O camera spion intr-un pix poate sa schimbe situatia. Daca folosesti o astfel de solutie pentru spionaj insa, este bine sa te informezi foarte bine si sa te asiguri ca este totul cat se poate de legal.
·       Ceasuri. Ceasurile pot fi si ele gazde foarte bune pentru o camera de supraveghere spion. Atunci cand participi la un curs care iti place foarte mult sau vezi un spectacol pe care il apreciezi, poti sa il filmezi pentru a-l putea urmari ori de cate ori iti doresti. Daca este pentru uz personal, este totul perfect. Daca ai de gand sa faci public un astfel de filmulet este bine sa ceri acordul protagonistilor spectacolului sau ai cursului.
·       Ochelari. Sunt poate cele mai eficiente camere de supraveghere. Cu siguranta, fiecare dintre noi isi doreste sa isi poata filma intreaga viata si sa arate si altora ce vede cu proprii ochi. Datorita acestor camere spionaj, totul este posibil. Camerele sunt din ce in ce mai performante, din ce in ce mai mici si din ce in ce mai discrete, asadar, pot trece neobservate daca sunt montate in rama unor ochelari.
Evident, exista si obiecte mai ciudate si mai putin comune in care poate sa fie o camera spion. Cert este ca orice obiect poate sa fie gazda unui astfel de dispozitiv si se poate transforma intr-un adevarat instrument de reportaj.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu