sâmbătă, 31 octombrie 2015

Lucruri pe care sa le urmaresti la alegerea unei minicamere video



Indiferent ca ai nevoie de achizitia unei minicamere video pentru a-ti urmari copiii, sotia, sotul, bona sau angajatii, este bine sa o cumperi in cunostinta de cauza. Exista destul de multe criterii de care trebuie sa tii cont, mai ales ca minicamerele sunt din ce in ce mai performante si au din ce in ce mai multe specificatii, care mai de care mai interesante.
Evident, ceea ce este cu adevarat important, este sa tii cont de criteriile majore. Iti prezentam, asadar, cele mai importante criterii pe care trebuie sa le urmaresti la achizitia unei minicamere video.

Marimea unei minicamere video


Daca este minicamera, atunci trebuie sa fie mini. Incearca sa iei camere care sa poata fi introduse cu usurinta in dispozitive marunte, cum ar fi un stick de memorie, in pixuri sau in piese vestimentare. Un avantaj major al unei minicamere video este faptul ca nu poate fi vazuta, asadar, tine cont de acest aspect.

Calitatea imaginii minicamerelor video


De regula, achizitia unei minicamere video are scopul de a oferi dovezi pentru o inselatorie sau detalii importante pentru beneficiar. Pentru asta ai nevoie de imagini cat mai clare si cat mai usor de descifrat. Din fericire, exista minicamere cu rezolutii deosebit de mari, care pot filma pana la cel mai mic detaliu.

Producatorul microcamereor video


Da, producatorul este important. Putem spune ca este extrem de important in decizia de a achizitiona o minicamera. Exista producatori care au reusit sa confirme pe piata si exista producatori noi. Desi cei noi pot oferi si ei produse de buna calitate, este mult mai indicat sa achizitionezi camere din portofoliul unui producator cunoscut, deoarece in felul acesta ai garantia calitatii.

Materialul din care este construita camera si scopul pentru care va fi folosita

Materialul din care este construit exteriorul minicamerei este foarte important. Aceasta trebuie sa fie rezistenta si sa se incadreze foarte bine in mediul in care o pui. Daca alegi o camera pentru mediul exterior, atunci incearca sa cumperi camere rezistente la intemperii si la modificari rapide de temperatura. Pentru interior, lucrurile sunt mai simple, insa alege o camera care sa faca fata unor accidente, cum ar fi caderea pe jos.

Memoria de stocare a camerelor spy



Nu in ultimul rand, trebuie sa alegi o camera care poate sa stocheze cat mai multe informatii. Exista camere care accepta carduri micro SD si camere care au deja spatiu de stocare de zeci de Gb. Nu neglija acest aspect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu