luni, 5 octombrie 2015

Necesitatea unor camere mascate

Necesitatea unor camere mascate poate sa fie o realitate in foarte multe situatii. Chiar daca te gandesti ca nu iti doresti sa supraveghezi pe cineva, apar momente in care o astfel de actiune devine cu adevarat utila. Spre exemplu, o camera mascata iti poate dezvalui informatii utile despre ceea ce fac angajatii tai in timpul in care nu esti la locul de munca, te poate ajuta sa stii mereu ce face copilul tau sau te ajuta sa descoperi informatii despre partenerul de viata, in cazul in care ai impresia ca acesta te inseala. Cu siguranta, utilitatea isi face simtita prezenta mult mai multe domenii de activitate iar motivatia celor care folosesc astfel de dispozitive poate sa fie una foarte bine conturata.

Cum maschezi o camera?



Acum cativa ani, ascunderea unei camere spion era extrem de dificila. Motivul era simplu: camera era mare iar tehnologia din vremea respectiva nu era intocmai cea mai performanta. Astazi, ascunderea unei camere se poate face in aproape orice obiect si in aproape orice dispozitiv. Inainte de a alege un obiect pentru a monta o camera in el, este bine sa analizezi cu atentie nevoile pe care le ai. Pentru copii, spre exemplu, o camera mascata ar trebui sa fie ascunsa intr-un obiect de care acestia nu se ating ( camerele in ursuleti de plus nu sunt idei chiar atat de  inteligente). Pentru angajati, camera poate sa se ascunda in detectoarele de fum, in aerul conditionat sau in diverse alte dispozitive care se gasesc in birou sau in spatiu de lucru.
Daca iti doresti mobilitate, camerele pot fi ascunse in o varietate foarte mare de produse de mici dimensiuni. Pe piata vei putea gasi urmatoarele tipuri de camere:
  • Ceasuri cu camere. Sunt ceasuri care te ajuta sa obtii informatii utile intr-un mod elegant si discret;
  • Pixuri cu camere. Sunt dispozitivele perfecte pentru cursurile in care doresti sa obtii informatii, fara ca profesorul sa isi dea seama de asta;
  •  Stickuri USB cu camere. Stickul USB este un dispozitiv cat se poate de comun, asadar, o camera ascunsa in el nu ar avea cum sa dea de banuit;
  •  Brichete cu camere. Chiar si bricheta este un obiect foarte folosit, care nu da de banuit ca ar fi, de fapt , o camera de supraveghere.
Obiectul in care este ascunsa camera trebuie sa fie ales cu foarte mare atentie si sa te reprezinte intr-un totul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu