luni, 2 noiembrie 2015

La ce ai putea sa folosesti niste microcamere video?



Ideea unor microcamere video poate sa fie destul de greu de pus in practica pentru unii. Pana la urma, la ce pot folosi aceste microcamere. Sunt utile sau sunt doar un moft?
Dat fiind faptul ca sunt din ce in ce mai multi comercianti care aleg sa le vanda, cu siguranta nu sunt doar un moft. Niste microcamere video te pot salva de o multime de probleme, iti pot genera siguranta si te pot ajuta in cazul unor intamplari neplacute.
Iata cateva scenarii in care niste microcamere sunt perfecte:

Atunci cand un hot iti sparge casa sau locatia unde iti desfasori afacerea

Hoti exista si din pacate exista peste tot. O parte din ei sunt intimidati de un sistem de supraveghere video si aleg sa isi amane sau sa isi anuleze spargerea, in timp ce alta parte sunt foarte curajosi si gasesc solutii prin care pot sa pacaleasca sistemele de supraveghere. In aceste conditii, in cazul in care un hot patrunde in casa, o solutie prin care il poti prinde este o microcamera video. Aceasta poate sa fie ascunsa oriunde ( in ceasuri, in ghivecele plantelor, in diverse dispozitive moderne sau in televizor ) si pot oferi imagini cu hotul. Este adevarat ca procentul de reusita in prinderea hotilor, atunci cand a fost vorba despre sisteme de supraveghere, este unul mic. Daca alegi camere ascunse insa, poate sa creasca considerabil.

Atunci cand vrei sa urmaresti bona copilului

Daca ai ales sa iti lasi copilul pe mana unei straine, pentru ca nu ai suficient timp pentru a avea grija de el in timpul zilei, nu este suficient sa te bazezi pe niste recomandari venite de pe internet sau venite din partea cunoscutilor. Niste microcamere video iti pot dezvalui modul in care se comporta bona cu cel mic si te pot convinge ca aceasta este potrivita pentru locul sau de munca.

Atunci cand vrei sa iti urmaresti copiii


In momentul in care cresc, copiii sunt generatori de probleme. Unele sunt amuzante si copilaresti, altele depasesc anumite limite. Daca nu vrei ca prichindelul tau sa ajunga in anturajul nepotrivit sau sa faca diverse nazbatii, extrem de mari, este bine sa achizitionezi niste camere ascunse, cu care sa il urmaresti peste tot. Astfel, poti testa daca te asculta si daca poti avea incredere in el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu