duminică, 29 noiembrie 2015

Instalarea unui sistem de supraveghere acasa




Casa este locul de relaxare al fiecaruia dintre noi. Toti gasim in casa un loc in care ne putem incarca bateriile, in care ne simtim in siguranta si in care avem cele mai importante persoane si cele mai importante lucruri. Este normal, asadar, sa cautam sa transformam casa intr-un adevarat buncar, in care sa nu poata patrunde nimeni neinvitat. Pentru asta, este nevoie de cat mai multe dispozitive moderne, care sa asigure protectie. O alarma, un interfon sau un videointerfon si un sistem de supraveghere video par a fi alegeri extrem de intelepte.

Cum le instalezi insa?

In cazul alarmei si in cazul interfonului este simplu, fiind dispozitive foarte simple. In cazul camerelor, totul este insa mult mai complicat.
Instalarea camerelor presupune o analiza puternica in prealabil si atentie la fiecare detaliu. Daca vrei eficienta maxima, este bine sa tii cont de cateva detalii:
- Instaleaza mai multe tipuri de camere. Alege atat camere de supraveghere vizibile, care sa indeparteze hotii, cat si minicamere video, care sa supravegheze din ascuns. In momentul in care cineva patrunde in incinta pe care o supraveghezi, o minicamera te ajuta mult mai usor sa descoperi cine este.
- Analizeaza cu atentie spatiul supravegheat. Este foarte important sa analizezi in detaliu spatiul pe care urmeaza sa il supraveghezi. Este bine sa acoperi fiecare unghi, deoarece, in caz contrar, sistemul se poate dovedi a fi inutil.
- Opteaza pentru calitate. Calitate in achizitie si calitate in instalare. Asta trebuie sa fie o regula pentru tine. In primul rand, achizitioneaza sisteme de supraveghere produse de firme in care sa ai incredere si care iti pot oferi garantia calitatii. In al doilea rand, alege sa apelezi la serviciile unei firme de montare a sistemelor de supraveghere, chiar daca ai impresia ca poti  face si tu asta foarte usor. Ei sunt mult mai bine pregatiti si iti pot oferi si numeroase sfaturi in acest sens.
- Tine cont de modul si de locul de filmare. Exista camere de interior, camere de exterior, camere pentru zi sau camere pentru noapte. Fiecare detaliu conteaza si in momentul in care alegi un sistem de supraveghere pentru acasa, este bine sa tii cont de absolut fiecare criteriu, indiferent cat de micut ar fi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu