miercuri, 25 noiembrie 2015

5 elemente pe care trebuie sa le iei in considerare la achizitia unei camere spy




Achizitia unei camere spy poate sa fie o adevarata provocare pentru oricine isi doreste un astfel de gadget. Daca scopul achizitiei este unul ceva mai bine conturat decat simpla placere de a avea o camera spy, atunci trebuie sa tii cont de mai multe criterii, care mai de care mai importante. Inainte de a te uita pe specificatiile camerei, intreaba-te pentru ce ai nevoie de aceasta camera spy. S-ar putea sa ai nevoie pentru supravegherea copiilor, pentru supravegherea bonei sau pentru supravegherea angajatilor. De asemenea, s-ar putea sa ai nevoie pentru filmarea unor momente importante din viata ta, pe care le vrei totusi filmate intr-un mod cat se poate de natural.
In aceste conditii, urmatoarele elemente sunt cele mai importante, pentru achizitia unei camere spy de buna calitate:
- Rezolutia camerei. Numarul de pixeli care se gasesc in dreptul specificatiei " Rezolutie" este extrem de important. Cu cat sunt mai multi cu atat este mai bine. Vei dori cat mai multe detalii de la camera spy iar acest lucru inseamna imagini mari, cu multi pixeli. Atat rezolutia foto, cat si cea video trebuie sa fie cat mai generoase.
- Modul de filmare. Exista camere spy care filmeaza doar pe timp de zi si exista camere dotate cu infrarosu, care pot filma fara niciun fel de probleme si pe timp de noapte. Evident, cele din urma sunt mult mai indicate pentru tine, mai ales daca planurile tale cu camera achizitionata sunt mari.
- Marimea camerei. Daca scopul camerei este spionajul, cu siguranta conteaza marimea camerei. Vei dori o camera care sa nu iasa cu nimic in evidenta, deci sa fie cat mai mica. Din fericire, exista camere milimetrice, care pot fi ascunse cu usurinta in orice obiect.
- Obiectul in care este ascunsa camera. Este un alt element foarte important, poate cel mai important dintre toate. Daca nu iti doresti sa fii prins in momentul in care filmezi, trebuie sa alegi o camera ascunsa intr-un obiect cat mai comun. O sapca, o pereche de ochelari sau un ceas par  a fi obiectele perfecte pentru acest lucru.
- Sunetul. Atunci cand aleg o camera spion, foarte multi oameni neglijeaza microfonul. Sunetul este insa extrem de important, mai ales daca urmaresti anumite informatii. Un microfon de proasta calitate poate sa corupa intreaga ta misiune de spionaj.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu