miercuri, 4 noiembrie 2015

De ce sa ai camere ascunse in spatiul unde iti desfasori afacerea?



Daca esti proprietarul unei afaceri, responsabilitatile tale sunt foarte mari. Probabil ca ai de a face cu clienti nemultumiti, cu o multime de situatii financiare dificile si cu angajati mai mult sau mai putin daruiti muncii pe care o presteaza. Daca nu ai niciuna dintre aceste probleme, inseamna ca esti un norocos sau ca te folosesti de toate parghiile pe care le ai la dispozitie pentru a obtine maximul de la afacerea ta.
Una dintre aceste parghii este instalarea de camere video. Camere video la vedere sau camere ascunse, toate pot fi extrem de eficiente atunci cand este vorba despre banii si despre afacerea ta.

De ce sa instalezi camere ascunse la locul de munca?


Pe langa camerele la vedere, pe care este normal sa le instalezi, in momentul  in care vrei sa iti motivezi angajatii, sunt necesare si camerele ascunse. Motivele pentru care trebuie sa instalezi astfel de camere sunt urmatoarele:
- Pot oferi un numar mult mai mare de imagini si pot filma din mai multe unghiuri. Practic, sunt niste camere in plus care pot oferi perspective asupra intamplarilor filmate, din mai multe unghiru.
- Pot surprinde angajatii care fac nereguli. In fata camerelor pe care le vad, angajatii sunt intotdeauna cat se poate de cuminti si de muncitori. Atunci cand dispar din fata camerei insa, s-ar putea sa nu mai fie atat de muncitori. Cu niste camere ascunse, bine montate, poti sa descoperi care sunt angajatii care merita sa ramana in continuare la firma pe care o administrezi si care sunt cei care ar trebui sa plece.
- Poti surprinde eventualele faradelegi. Statistic, cele mai multe furturi din intreaga lume au loc in magazine. Daca esti posesorul unui magazin si nu vrei sa pierzi din cauza furturilor, o camera ascunsa este, cu siguranta, o alegere foarte buna. Hotii profesionisti stiu sa se fereasca de camerele video aflate la vedere. Atunci cand vine vorba despre camere ascunse, daca nu sunt extrem de evidente, hotii nu le pot evita. Astfel, in cazul in care cineva indrazneste sa fure ceva din magazinul tau, sansele de a fi prins cresc considerabil daca ai la indemana niste camere ascunse.
Camerele ascunse pot fi ascunse in absolut orice produse. De la ghivecele cu flori pana la tablouri sau ceasuri, acestea isi fac foarte bine treaba atunci cand nu sunt observate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu