vineri, 4 decembrie 2015

Categorii de produse destinate spionajului



Microfoane spy, camere ascunse, localizatoare GPS, ceasuri inteligente, toate sunt dispozitive destinate spionajului. Pe cine spionezi? Este treaba ta ! Poate sa fie iubita, poate sa fie seful sau angajatul sau poate sa fie un prieten foarte bun. Daca vrei sa faci o astfel de treaba insa, trebuie sa o faci bine si sa achizitionezi dispozitive de buna calitate.

Care sunt, asadar, categoriile de dispozitive destinate spionajului, pe care le poti achizitiona?


Camere de spionaj. Evident, cel mai des intalnite sunt camerele de supraveghere destinate spionajului. De regula, acestea au dimensiuni foarte mici si sunt ascunse in diverse alte obiecte, in asa fel incat sa nu poata sa fie detectate. Vei descoperi camere ascunse in ceasuri, in pixuri, in stickuri de memorie si in diverse obiecte casnice, cum ar fi o priza. Atunci cand alegi camere de spionaj, este bine sa te orientezi spre produse cat mai comune in care sa fie ascunse si spre specificatii de buna calitate. Daca tot faci o astfel de achizitie, este bine sa obtii totul de la ea.
Microfoane spy. De multe ori, nu ai nevoie de o imagine pentru a obtine ceea ce iti doresti. Simple discutii te pot lamuri in ceea ce priveste loialitatea unei persoane. Din acest motiv, exista o diversitate uriasa de microfoane spy, care se gasesc, de asemenea, in foarte multe tipuri de obiecte. Alege cu atentie obiectul si tipul de microfon, in asa fel incat sa obtii sunete de foarte buna calitate.
Localizatoare GPS. Un instrument extrem de folosit in ultima vreme in spionaj, este localizatorul GPS. Montat intr-un loc bun, acesta iti poate spune mereu pozitia unei persoane, in asa fel incat sa stii daca te minte sau nu in legatura cu anumite intalniri, spre exemplu. Pentru a economisi bani, daca ai acces la telefonul persoanei respective, poti instala o simpla aplicatie care sa iti spuna peste tot pe unde merge. Aplicatia poate sa fie insa destul de riscanta, deoarece sunt sanse mari sa fie descoperita.

Atunci cand alegi sa cumperi un astfel de dispozitiv, este bine sa tii cont de mai multe criterii si sa te gandesti bine la ce urmeaza sa il folosesti. In functie de destinatie, un microfon, o camera sau un localizator GPS iti poate oferi o multime de avantaje.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu