luni, 7 decembrie 2015

Ce trebuie sa stii despre o camera spion



Intreaga industrie a electronicelor include o categorie de produse, pe cat de marunta, pe atat de interesanta: cea a camerelor spion. O camera spion este un dispozitiv deosebit de interesant, care iti permite sa capturezi imagini de calitate, fara sa fii banuit de o astfel de actiune. Desi folosirea unei camere spion poate sa fie imorala, cu siguranta rezultatele pot fi impresionante, daca ai nevoie de asa ceva.

Care sunt principalele caracteristici ale unei camere spion?


- Este mica. De cele mai multe ori, o astfel de camera are dimensiuni reduse, in asa fel incat sa fie observata greu;
- Este camuflata in diverse produse. Vei descoperi camere spion in pixuri, in ceasuri, in jucarii de plus, in televizoare sau chiar in prize si in stechere. Practic, poate sa fie camuflata in orice produs, data fiind dimensiunea pe care o are.
- Este gandita in asa fel incat sa reziste mult. Majoritatea camerelor spion dispun de baterii generoase, in asa fel incat sa poata filma mai multe zile, in continuu, dispun de senzori de miscare sau de senzori sonori, in asa fel incat sa nu isi foloseasca memoria inutil, filmand o natura statica si dispun de un spatiu de stocare generos.

Ce tipuri de camere pot fi gasite pe piata?

Vei gasi mai multe variante de camere spion. Acestea, se impart de regula in doua categorii: fixe si mobile. Cele fixe sunt destinate locuintelor, autoturismelor sau locurilor de munca, in timp ce variantele mobile sunt destinate folosirii la purtator. Le poti utiliza sub forma de pixuri, stickuri USB, butoni, ceasuri sau chiar palarii, in asa fel incat sa surprinzi cele mai inedite imagini.

 Este legala folosirea camerelor spion?

Achizitia unei astfel de camere este legala. Folosirea ei, pe de alta parte, poate sa aiba o multime de restrictii. Spre exemplu, daca vrei sa supraveghezi o persoana in propria sa locuinta, este total interzis si s-ar putea sa te coste mult, in cazul in care esti prins. De asemenea, nu ai voie sa folosesti o astfel de camera in zone intime, cum ar fi toaletele, cabinele de proba sau vestiarele.
Daca iti doresti totusi sa te folosesti de camere de supraveghere spion in astfel de locatii, trebui sa avertizezi printr-un text cat mai vizibil de intentia ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu