miercuri, 9 decembrie 2015

Utilitatea unui pix cu camera



In ofertele magazinelor online exista din ce in ce mai des categoria de spionaj, in care poti gasi ceasuri cu camera, pixuri cu camera si alte astfel de dispozitive care la prima vedere par inutile. Sunt insa inutile? Cu siguranta nu! Atata vreme cat oferta este, inseamna ca cineva le cumpara si le foloseste.

La ce poate fi util un pix cu camera, spre exemplu?


Un astfel de pix isi poate gasi utilitatea in mai multe domenii, care mai de care mai interesante. Spre exemplu, poate sa fie util in zona afacerilor, poate sa fie foarte util atunci cand esti student si poate sa fie de folos atunci cand mergi la diverse conferinte.
- Pix cu camera pentru studenti. Pentru studenti, un pix cu camera este o varianta prin care pot sa inregistreze un intreg curs. Practic, este o solutie deosebit de buna, care ii pot ajuta sa inteleaga mult mai bine cursurile si fiecare lucru pe care il invata.Daca ai fost student, stii ca nu poti fi mereu atent la ceea ce spune profesorul, desi ai dori asta. Cu ajutorul unui pix cu camera, poti avea o inregistrare a intregului curs si inainte de examen poti urmari ori de cate ori vrei tot ceea ce s-a discutat la curs.
- Pix cu camera pentru antreprenori. Daca esti administratorul unei afaceri, un pix cu camera poate sa fie, de asemenea, foarte util. Cu siguranta esti prezent la o multime de intalniri si la o multime de conferinte, pe care vrei sa le memorezi. Acest lucru nu este posibil, insa este posibil sa fie memorate de pixul cu camera.
- Pix cu camera pentru melomani. Vrei sa inregistrezi un concert, pentru a te bucura de el tot timpul, chiar daca organizatorii nu te lasa? Un pix cu camera este perfect pentru o astfel de actiune. Desi nu este chiar legala si morala, daca folosesti filmuletul pentru placere proprie, atunci nu exista nicio problema.

Ce trebuie sa respecte un pix cu camera?

Pentru a fi cat mai eficient, un astfel de pix trebuie sa aiba cateva detalii. In primul rand, trebuie sa scrie, pentru a se camufla cat mai bine. In al doilea rand, trebuie sa aiba o camera cat mai performanta si in al treilea rand, trebuie sa aiba sunet. Sunetul este foarte important, deoarece poate sa sporeasca numarul de informatii pe care le captezi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu